top of page

Karekod'lu Emlak Satışı İlk Olarak Ses Emlak İnşaatta !

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı cihazlar artık her vatandaşın cebinde bulunmakta. Önceleri yalnızca konuşma ve mesajlaşma işlemlerimizi gören cep telefonalrımız artık hayatımızın her alanında kullanışlı cihazlar haline geldiler. Peki Emlak işlerimizde yanlızca internette gezinmeyemi yarıyor ?

Marketlerde görmeye alıştığımız cihazları düşünün. Ürünü aldığınızda kasada bulunan görevli ürünün üzerindeki barkodu bir barkod okuyucuya tutar ve bu barkoddan sistem otomatik olarak bilgileri getirir.(Belge:01) Bu sayede işlemler hızlı bir şekilde yerine getirilirken zamandan kazanç sağlanır. Peki bu işlemleri cep telefonumuz ile yapabileceğimizi ve ürünlerimize verilen özel kodlar sayesinde internet adresleri cep telefonları gibi verileri kullanamdan sadece 1 kodu okutarak istediğiniz ürüne - sayfaya - özelliğe gidebileceğinizi biliyormuydunuz ?

Karekod Nedir ?

Karekod, Data Matrix adlı kare veya dikdörtgen biçimlerde basılabilen 2 boyutlu barkodun Türkiye'de kullanılan karşılığıdır. Karekod kelimesi ilk defa Beşeri Tıbbi Ürünler Barkod Uygulama Kılavuzunda yer almıştır.[1] Data Matrix'in Türkçe karşılığı olarak kullanılmaktadır. Türkiye'de ilk defa ilaçlar uygulanmasına karar verilmiştir. Karekod, 2 boyutlu ve GS1 uyumlu bir Datamatrix barkodudur. Türkiye'deki uygulamayı, birçok ülkenin ilaçlarda Datamatrix uygulamasının izleyeceği beklenmektedir.

Peki Emlak'ta nasıl uygulanır ?

Üzerinde yoğun şekilde çalıştığımız bu yeni teknoloji ile sizlere artık istediğiniz ev - arsa - arazi - inşaat v.b. karekodlar oluşturarak ulaşmanızı sağlayacağız. Örneğin : bir arazi beğendiniz ve tabelasında karekod gördünüz , web sitemizde bir inşaat beğendiğiniz ve altında karekodu beliricek , bir evin camında ilanımızı gördünüz ve altında karekod var . Hemen cep telefonlarınızı çıkarıp kodu okutacaksınız ve ev ile ilgili bilgilere ulaşıyorsunuz. İşlem bu kadar basit.

Örnek Karekod :

Aşağıdaki linkten Karekod uygulamasını indirin. Ardından uygulamayı açın ve yukarıdaki kare kodu okutun. Çıkan pencerede "Open Link" tuşuna basın ve ilk karekod ile ulaşımı gerçekleştirin. Geleceğe bir adım daha yakın hissedin.

Karekod edinebileceğiniz Android Google Play Sitesi :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fancyapp.qrcode.barcode&hl=tr

Ses Emlak ve inşaat sizler için her zaman en iyisini ve en teknolojik ürünleri kullanır.

Ses Emlakk ve İnşaat - Kemal Güler ( Kıd. Emlak Danışmanı )

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page